divendres, 14 d’octubre del 2011

Politi... què i xarxes socials?


Mare meua!

Arribar a dir i viure que l'hora de la son és una benedicció no és cap broma.

Aquesta és una realitat que m'identifica després del bombardeig diari d'informació amb què volen fer-me caure amb tot açò de les noves tecnologies. Ja anem atabalats per manca de temps que ara ens venen la moto d'estar a l'aguait de certes frases de 140 caràcters amb pretensió d'abastar "Lo Món".

Ara resulta que la vertadera política fluirà del "feisvuk", de les microconverses "twitterianes" dels anònims bocabadats i seduïts davant les pantalles identificatòries dels polítics i dels seus (hashtags) o coixinets etiquetats. Animals, atenció que alguns politiquets de tres al quart si poden us els arrencaran! 

En primer lloc ens haurem de preguntar si aquests senyors tan magnífics, candidats a presidents de govern, si són amorrats al piló digital: sóc molt escèptic; ja em veig a una colla de mileuristes o treballadors de franc -per la causa- tot regalant el seu temps i amb la boca plena de saliva quan s'acosta el pontífex de torn. Els caurà alguna molla, per la qual bavegen?

De fet, ens van a canviar #LaInjustaRealitat aquestes modes efímeres d'uns individus que volen ser rere l'última tecnologia: Amén.

I allò més greu és que intentaran presentar-se el mínim davant "el respectable populus", no siga que la vergonya a passar i les preguntes els incomoden. Tot pactat: estudi de perfils, roba adequada, temps a parlar, tria de dies. De ben segur que s'han pres algun medicament per evitar l'esternut (Cromolina sòdica, Carbocisteïna, Prometazina hidroclorur, Clorfenamina maleat). Els vis a vis, són emprenyadors, sorgeixen imprevists... és tan complex pentinar a repèl.

On són els diners, qui els ha amuntegat i on els han desat? Paradisos fiscals? Patim una crisi mortal? Haurem d'exigir la restitució a l'erari públic dels diners esvaïts. Pels danys comesos estirarem les orelles i una mica més a tots aquells que malversen els recursos públics. És immoral jugar amb els diners , la paciència, la bona voluntat dels ciutadans.

Mecagondena, anem ben apanyats amb aquests falsos profetes, engalipadors, bufaculs que assagen davant l'espill / LED d'ordinadors.

Que lo nostre Sinyó ens trobe confessats!

Preguem per aquestes tecnologies que canviaran Lo món i no patiu més germans. Feisvuk, Tuiter, Tuenti i els que vindran ens faran " Bajoques de solemnitat".

Política sota mínims. No cal remoure els excrements.

 Josep Lluís Abad i Bueno Imprimir

3 comentaris:

Clidice ha dit...

La demagògia se'ns ha descarat fins a extrems inimaginables. I sembla que és el que ens agrada. Menjar ràpid, menjar fàcil, amb gustos assaciants, sense apreciar el matís, ni l'aroma, ni la textura. Després, suposo, en farem foie de tot plegat, o ves a saber!

Príncep de les milotxes ha dit...

Estava una mica calent per tantes bajanades escoltades dia rere dia de tots aquests pontífex de " pacotilla".
Una presó de silencis no els aniria mal.

Carles ha dit...

Felicitats pel teu blog! Sóc Carles de Printcolor, impremta digital de llibres, i et volem regalar la impressió del llibre del teu blog gratis. T’interessaria? La nostra web és: www.printcolorweb.com i si tens algun dubte ens pots escriure a: info@printcolor.es
Més informació de la promoció gratuita de llibre: http://www.printcolorweb.com/spa/item/exemple_promocional.html