divendres, 16 d’octubre del 2009

On tot és aire, la meua web


Apreciades/ats amigues/ics:

He estat uns dies treballant de valent; cercava pels calaixos de la memòria articles, publicacions i una mica de tot això que he anat escrivint al llarg dels dies d'aquesta fabulosa vida que m'han regalat.
M'he sorprés de paraules pensades i dites temps arrere, paraules quasi oblidades, paraules espill: en llegir-les removien el dibuix genètic de la meua persona.

Perquè al capdavall, no res s'oblida; tot resta inserit en les capses de magma boirós de les nostres cèl·lules.

Maria Teresa Cases m'ha teixit la màgia web, aquest altre llenguatge tan estrany anomenat "html"; ella ha tingut la paciència per corregir-me les errades, d'explicar-me el significat dels signes i dels símbols que obren nous horitzons, parcel·les d'una biografia inacabada. I per això el meu cor s'apropa al seu i bateguen parells, càlids, confiats; ella m'explicà les vocals d'aquest llenguatge, el ritme dels mots, els colors i la música oculta: la meua amiga i mestra de blaus.

Se m'havia oblidat en un primer moment, ara corregit, agrair les traduccions dels diferents Pòrtics a Patricio García, Dominique Laussac, Francisco de la Rubia i Jordi Peris. Una mica de la vostra sang, també flueix per ací.

Així doncs, us he penjat el meu esquelet vacil·lant, però abillat de nacre... al capdavall, uns mots perquè em conegueu millor.

Però ja ho diu el propi nom d'aquesta web: "On tot és aire"; en aquest lloc, tot és lleu, quasi invisible, misteriós...En aquestes paraules em trobareu, la pell de cristalls, però el cor intens; podreu acostar-vos a la meua fotografia, perquè és cert i no mai ho he dubtat que sóc el que escric i per tots vosaltres, amigues i amics lectors, n'estic ben orgullós.

A l'esquerra del blog podeu trobar també  l'enllaç de la web; si necessiteu algun document per imprimir-lo, m'ho podeu demanar al meu correu.

Josep Lluís Abad i Bueno

Agrair la fotografia a Mario Martin.

Imprimir



Josep Lluís Abad i Bueno

Imprimir

8 comentaris:

Isabel de Yzaguirre ha dit...

Perquè la pell és de cristall, s'hi albira el teu cor i se sent el se batec.
Gràcies, príncep!

Isabel

Salvador Macip ha dit...

Un web rodó. Felicitats!

Carmen ha dit...

Òbric el teu bloc; m'arriva una brisa càlida; quan el llig es queda, la campaneta dringant fa de mantra. Es respira pau a esta a casa.

Enhorabona!

Unknown ha dit...

Preciós.
Simple, com els que a mi m'agraden.
Bona feina, príncep!

Anònim ha dit...

En l'aire les paraules, i també enlaire.

I els petons enviats.

I els pensaments perduts i retrobats.

Aire és vida.

http://alonsocatala.blogspot.com/ ha dit...

Enhoorabona per la teua pàgina web. Li he donat un colp d'ull i m'ha agradat.

zel ha dit...

Jo ho hauré de tornar a provar...es penja... petons!

Príncep de les milotxes ha dit...

Gràcies, amigues i amics.
Si no va a la primera, potser siga perquè el servidor de Wikispace estiga sobrecarregat... Passa a sovint; intenteu-ho, de nou.