dijous, 11 de febrer del 2010

Grup de veus Música Viva, els nostres músics


El passat día 9 de febrer, despús-ahir, vam tenir la possibilitat d'anar a gaudir a l'Auditori de Castelló de tota una colla de músics de la nostra terra d'una gran qualitat.

Dirigits tots ells sota la batuta de Miguel Àngel Martínez Montés gaudírem de Brahms, Bizet i Mozart.

Dues hores de plaer per als sentits.

He esperat, pacientment, dos dies llegint la premsa de la comarca, del país, per tal de veure si alguna nota o crítica es feia ressò del tema. No res senyors, ni flors.

M'ha donat la sensació que he tingut solament un bell somni.

Al país de No ningú està ple, ben farcit d'artistes, dibuixants, músics, creatius i poetes. El vertader drama és, a banda del tractament rebut -pura ignomínia-, el desaprofitament de tots aquests talents.

Al nostre país encara hi ha persones i generositat: és clar, la dels humils ciutadans i ciutadanes, i la practicada pels músics... Aquella expressió de fer les coses "per amor a l'art".

De la classe política -alguns se'n salven, però què pocs- més val creure'ls totalment PRESCINDIBLES, car les perles les llancen -dia sí, d'altre també- als porcs.

De la premsa no cal parlar: Amén.

Amics músics, us he de dir que no somiàrem els qui acudírem, que tot fou, i moltes gràcies, ben real.

Josep Lluís Abad i Bueno

Imprimir

5 comentaris:

Isabel de Yzaguirre ha dit...

Quina pena, aquesta ignorància dels poders fàctics. Però quina sort que n'heu pogut gaudir! Les coses només es gaudeixen quan es fan així, com dius tu, per amor a l'art.

Olga Gargallo ha dit...

El violoncel·lista és de primera.

Olga Gargallo ha dit...

I el concertino també.

Anònim ha dit...

Hi ha molts mes que estigueren en eixe col·lectiu que son de primera linea. Aci.... sempre ens passa igual, per desgracia.
Jo vaig estar participant en el concert i espere que conten en mi mes vegades. El ambient que tenen es formidable, ens tractaren molt be i tenen uns grandissims profesionals en la plantilla. A vore si d'una volta algu es dona conter de este desproposit. MOLTES FELICITATS!!!!

zel ha dit...

Ben trobada, perles als porcs, mai havia sigut tan cert, Príncep....