diumenge, 28 de juny del 2009

Final de curs, 2009


He acabat un temps... el del treball.

I tots no en tenen.

És per això que em sé afortunat, sempre feliç, malgrat qualsevol pluja o silenci, real o metafòrica... Si no fos així, esdevindria un mal nascut.

He corregit exàmens i treballs, he estat al Selectiu de la U.J.I. i he patit pels alumnes -anònims codis de barres- que qualificava.

Per al blog, he pensat més articles dels que he escrit.

He guardat silenci, he acceptat, també, silencis.

He preparat el viatge d'estiu sense aprofundir-lo, m'he estressat comprant bitllets d'avió, B&B, Ferrys, etc...

El dimarts, el nen de la mirada de pedra foguera, la dona dels núvols i, jo mateix, el príncep de les milotxes partirem, de nit, cap a Les Terres Altes d'Escòcia: una estada de nou dies.

Farem el primer viatge fora de la península.

Hi ha una predicció meteorològica de pluja contínua per a tots els dies, però el meu amor ens protegirà perquè ella és feta d'aigua i s'abilla amb boires i molses delicades.

El nostre fill provocarà, amb els ulls, la llum de l'horitzó, ho sé. Amb una mica de sort podrem fer-nos alguna fotografia. Us prometo que les veureu.

Hom diu que cap al Nord-Oest d'aquestes terres bufa un vent callat i ferm que tiba les consciències... Em perdré resseguint el somni de les milotxes? I si fos així, vosaltres em cercareu?

Us deixe el baf d'Espai Claudàtor a les vostres mans... Amics meus, protegiu-lo del rovell que engarrota els cors i sempre desqualifica.

Si us plau, feu que no perda l'esperit del vent!


Josep Lluís Abad i Bueno
.

Agrair la fotografia a Milusa.

Imprimir

13 comentaris:

novesflors ha dit...

De segur que tindreu un viatge fantàstic tots tres junts i que no et perdràs. I si et perds et cercarem per retornar-te al teu "Espai Claudator".

miquel ha dit...

Que els vents benignes us acompanyin i us guiïn i les mirades no es perdin.

Juanjo Rubio ha dit...

Segur que ho passareu molt bé a Escòcia. Ha de ser un lloc preciós.

Bon estiu.

Príncep de les milotxes ha dit...

Moltes gràcies a tots tres i a les veus que puguen afegir-se... Encara que no dispose de portàtil prendré notes per fer-vos alguns articles a partir d'agost (potser abans) des del poblet de la Serralada d'Espadà, Aín.

Abraçades, novesflors, Per, Juanjo, etc... i molta llum interior.

Carme Fortià ha dit...

Bon viatge!!!

Marta ha dit...

Que vagi bé el viatge a les Terres Altes! Jo no hi estat mai però diuen que en aquelles contrades hi ha un munt de llegendes misterioses en cada muntanya, llac, monument... Tot un niu d'inspiració d'arrel no llatina. Que feu molts descobriments!

zel ha dit...

Et desitjo una bona estada amb tot el millor dels teus somnis.

Unknown ha dit...

Ja deus ser allà passejant a les Terres Altes d'escòcia.

T'esperem.

filador ha dit...

bona estada. profitós viatge.

Príncep de les milotxes ha dit...

Ja estic ací i us done les gràcies a tots; ja us contaré. Ara mateix camine sota una llum que no s'acaba nao

Ximo Badenes i Barceló ha dit...

Em visitares tu i la Jana, portaves un llibre en les mans qe tractava sobre la història d'Escòcia. Que calladet ho tenies ¡¡¡¡
Fliç estada en les terres altes a la tota la familia i una abraçada des de les "planes baixes".

Mireia ha dit...

A la Serra d'Espadà vaig ser-hi fa un grapat d'anys. a un poble que es deia Eslida.
A Escòcia espero anar-hi algun cop!!

Sergi ha dit...

Hola Príncep de les Milotxes, soc Sergi Pitarch periodista i autor del bloc www.canviemlarealitat.com. En estos moments estic fent un treball d'investigació per a l'Acadèmia Valenciana de la Llengua sobre la importància del la blocosfera en la difusió del valencià a internet. Estic fent un inventariatge de tots els blocs fets al País Valencià o per valencians i valencianes. En un futur passaré una enquesta a tots els blocaires per conèixer les seues motivacions. Si t'interessa col•laborar només hauries de contestar a l'enquesta que us passaré a tots en un futur. Però em faria falta un correu de contacte. Si vols més informació el meu correu spitarchtreballavl@gmail.com