dissabte, 15 d’agost del 2009

El meu Ipod Itouch i tu, 2009



L'estiu passat, emulant Jordi Cervera, em va sorprendre l'excusa del seu Ipod per penjar i compartir les músiques que el fan vibrar; vaig emprendre també aquesta història... Com que els Reis d'Orient varen creure que em vaig portar força bé, em dugueren amb una mica de retard -cap al 15 de gener- el meu Ipod Itouch; continue amb la tradició del Jordi per compartir amb vosaltres músiques amb boira per lletra, músiques per volar amb els ulls tancats, aquelles que fan que camine cap als cims de tots els oratges imaginaris, els vostres universos, les vostres llars.

Ja he comentat en articles anteriors que necessite música com una mena d'aire per tal d'escriure els meus somnis... Existeixen altres bloguers-escriptors que defensen el contrari: no és meravellosa aquesta diferència.

Apunteu-vos on vullgueu, però això sí, gaudiu amb el màxim dels 13 sentits.

Ara mateix sentiu la peça " Marisol"; podeu aturar-la del reproductor de l'esquerra del blog i prémer el video per tal de sentir "In Love", de Nappo Berna, 1 de gener de 1997 Perleberg Verlags GmbH, Love & Sax.



He de dir-vos que aquestes músiques les tinc emmagatzemades a l'Ipod Itouch; m'acompanyen dies, matins, capvespres i nits; si camine per fer encàrrecs, si divague amb ment i peus, si alce el vol a la recerca dels mots perduts; elles em fan una mica més feliç. Agraisc les persones que han fet Spotify, una eina que possibilita del gaudi de la música arreu del món; compartir idees, escrits, música i vida ens confirma humans.

Simplement voldria obrir-vos les finestres perquè, a casa meua per l'intercanvi, entre, també, el sol de la vostra humanitat.

Abraçades.

Josep Lluís Abad i Bueno

Imprimir

2 comentaris:

Anònim ha dit...

T'he de confessar que sovint obric el teu blog per poder aprofitar les teues músiques per ambientar-me les ganes d'escriguera. Fas una bona tria.

Príncep de les milotxes ha dit...

Moltes gràcies Josep; tot un plaer que puguem coincidir, també i de tant en tant, en la música... La idea és compartir i obrir nous horitzons; jo mateix em sorprenc de veure la meua ignorància en aquest tema. Quan faig descobriments, de seguida, al blog, per si de cas algú pot traure-li profit