diumenge, 2 d’agost del 2009

Premis blocs Catalunya 2009 ??


No em preocupa aquest tema, però he deixat el meu ordinador sobre unes quantes finestres burxant l'assumpte; aquestes, sense fer soroll, ni estridències metafísiques o místiques, esbocinaven tot el contingut que me l'han oferit clar i net:

1// He vist que és la segona convocatòria.

2// A la primera hi havia queixes (veure comentaris). No crec que tot siguen enveges.

3// He vist 600 "blocs" presentats... Sé que no hi són tots; és lliure el presentar-se, però ja me n'he adonat per què no ho fan (imaginació ad libitum!).

4// A 20 de juliol segons l'organització hi havia 8000 votacions... A hores d'ara deuen haver-ne collit tot un cabàs.
Això és tot un èxit i cosa molt seriosa; sobretot, -si t'hi fixes- podem crear-nos adreces de correu i enviar-ne tantes com comptes de correu verificats (no patiu, el sistema informàtic de les TIC vigila). Si ens prenem la molèstia, hom podria votar-se 300 vegades des de diferents ordinadors o I.P. També puc dir als meus amics que ho facen. És clar, en una primera fase, les votacions són populars, obertes a tot el món. Si s'accepten les bases, ja ho saps... Per acabar un jurat decidirà els guanyadors. No veig cap problema. Però no m'agradaria que pogués semblar-se a "Operación Triunfo 22" o "Gran Hermano 57"; si la democràcia passa de "popular" -en el sentit etimològic- a "populista" els Premis blocs Catalunya corren perill ( ja sabeu que les meues són opinions a cara descoberta, personals, i accepte comentaris crítics... Que la sang no arribe al riu! Tot és dit per millorar).
Malgrat que és molt lícit, algunes persones voldrien tenir tots els premis del món... Serà un autoconcepte baix o qüestió de monyons i colzes, la meravellosa competitivitat?

5// Tenir al teu blog un logotip d'aquest caire "mola mogollón" (això de veure el suport del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Impevic, Universitat Oberta de Catalunya, Lletra, marca estil i causa respecte. És una forma distinta d'acostar-se a "LA REALITAT DE QUINS BLOCS"?

6// Me n'alegre pels guanyadors.

No em feu molt de cas; pensava en veu alta i això no està de moda; existeix el perill de perdre el pinso; però rieu una mica "bloguers i blogueres"; és cert que aquest escrit ha estat motivat per salut i higiene mental: vaig veure que demanaven idees per perfeccionar els mateixos Premis i com que sóc de poble he dit el que he pensat: ho jure per Snoppy ( aquesta expressió, d'aquest amic l'he copiada, -veure el final-).

Ai, els registres de la literatura!

De què parlàvem? Ah, ara ho recorde: Felicitats.

Ei, animeu-vos a votar i feu bondat!


Josep Lluís Abad i Bueno

Imprimir