dilluns, 24 de novembre del 2008

Presentació de l'obra poètica de Marisol González Felip.


Ja ha arribat el moment...

Apreciats amigues i amics: per tots els misteris que envolten el món de la informàtica, podreu acudir -almenys de cor- a la presentació de l'acte de l'obra poètica de Marisol González Felip que realitzem en aquests moments, dia 24 de novembre, a les 20:00 hores, al Casino Antic de la ciutat de Castelló.

El xicotet discurs que faré el podreu trobar clicant sobre aquest enllaç. Si heu seguit, en aquest blog, la selecció de poemes de tota la seua obra escrita fins ara, us haureu adonat que no he tingut temps material de fer la tria de tot allò que té publicat. Aquests escrits que tinc en ment, ballen als meus dits i, a partir de les properes setmanes, ho faré perquè pugueu assaborir aquest univers que l'atzar de la vida ens ha col·locat al nostre abast. Viure i compartir el mateix temps vital de qualsevol artista és un luxe i una sort per a quelcom.

Això sí, no podreu escoltar la seua veu, perquè no hi sereu amb nosaltres. De tota manera, la meua intenció ha estat apropar-vos els batecs d'una poeta que crec és una veu molt especial i que, fins ara i malgrat la seua importància, ha estat prou silenciada.

De bestreta, vull agrair la soledat de la creadora, indispensable per construir i compartir pacientment el seu món interior. La sinceritat i transparència són dues virtuts en la vida i obra d'aquesta poeta i amiga nostra. Vull agrair-li la confiança dipositada en la meua persona per iniciar aquesta tasca. La seua estima i amabilitat sempre minimitzaran les meues mancances.

Malgrat que l'autora és la vertadera i única propietària dels seus escrits, voldria mostrar l'agraïment als Ajuntaments de Vila-real, Nules, Petrer, La Vall d'Uixó, Almussafes, Santanyí, Sagunt, Almenara, Puçol - segurament n'oblide algun, més per desconeixement que per mala fe- perquè, és a través dels seus diferents Premis i les respectives edicions, com han pogut acostar-nos la seua poesia. Algunes obres de Marisol González tan sols poden trobar-se trucant als telèfons dels respectius Ajuntaments ( Vila-real, La Vall d'Uixó, Almenara, Nules).
Agrair també les diferent editorials - algunes desaparegudes- que han publicat la seua obra, 7 i mig, Amós Belinchón, Brosquil, Derzet i Dagó, Germania , La Forest d'Arana, Torremozas, Razef.

I, a vosaltres, aqueixos ulls pacients i meravellosos de l'altra banda del cristall i teclat, donar-vos les gràcies per haver seguit aquestes publicacions a Espai Claudàtor; és per cadascun de vosaltres que, aquesta teranyina de sentiments i estima per la veu de la poeta, per la nostra llengua, s'ha expandit.

Desitge que la lectura d' aquesta experiència vital ens haja fet créixer en humanitat...

Josep Lluís Abad i Bueno


Imprimir

Agrair la fotografia a Llopis i Ortuño; feta al café D'jangos de Puçol, l'any 1993.