divendres, 1 de desembre del 2023

Lat: 39°54'01:98"N , Long: 0° 20' 32,86"W, un nou llibre

 

Compilar un nou llibre. Això faré abans de finalitzar l'any... És qüestió d'agafar els textos que un dia publicares, de la mateixa forma que lamines un cop per tal de preparar xucrut, barrejant-lo primerament amb sal grossa, tot esperant que traga tota l'aigua i després durant 21 dies es produïsca el miracle: la fermentació.

I aquest serà el títol. Un títol estrafolari, potser com qualsevol altre dels editats en paper i presentats a llibreries per tot arreu. Però aquest no. Aquest no serà presentat a les catedrals dels llibres.  No mai m'han convidat, car no són llibres venals!

Els llibres digitals fan camins per altres indrets, silenciosos, austers.

Amb aquest nou llibre, Lat: 39°54'01:98"N , Long: 0° 20' 32,86"W (2023), tanque la trilogia dedicada a la dona dels núvols. Tres obres interconnectades: Petites necessitats (2020) i Flors d'aniversari, (2021).

Porte mesos pensant si el tancava, crec que és arribat el moment. 

Em trucà anys arrere un reconegut poeta per demanar-me un telèfon d'una altra poeta. Em preguntà si encara escrivia, ja que no publicava res en paper, ni era anomenat en cap dels premis del país; supose que tenia curiositat. Li vaig comentar que escrivia com respirava. Des d'aquella data he presentat 5 llibres més, allunyat de cercles filològics i misteris literaris. 

El nom d'aquest llibre descriu geogràficament l'indret on tots tres han estat desenvolupats i escrits.

Així que iniciarem la paginació, la senzilla distribució a l'espai del paper, la presentació dels documents al Registre de la propietat intel·lectual i després serà oferit lliurement als lectors que tinguen interés.

És la filosofia de tantes persones de  l'univers Linux, l'oferiment als altres dels nostres petits coneixements que m'esperonà en aquesta aventura del compartir.

Un 30 d'abril de 2022, vaig iniciar el viatge que ara tanque.

Us mantindré informats, amics, companys.


http://espaiclaudator.blogspot.com/2022/04/lat-3954-0198-n-long-0-20-3286-w.html?m=1