dimarts, 12 de juliol del 2011

Presentació de L'amor a La Vilavella


Uns dies arrere, 29 de juny, vaig presentar L'amor a La Vilavella convidat a les XX Jornades culturals de la població.

L'acte fou un poc especial. La meua amiga i poetessa Marisol González Felip fou l'encarregada de presentar el poemari.

Vaig fer una petita explicació de la gestació del llibre i les seues peculiaritats. Després de la lectura d'uns quants poemes vaig deixar en la llibertat dels presents la continuació de la lectura -si els venia de gust- a casa seua, car com tots saben és un poemari digital lliure sota la llicència Creative Commons: un regal.

Tot seguit vaig passar a la lectura d'unes proses on Jana, la meua pastora alemanya, és notària que certifica les més diverses anècdotes de la població.

De fet, em vaig sentir molt estimat; al voltant de noranta persones acudiren i un cop acabada la lectura feren les preguntes oportunes.

Amb les persones que m'he creuat pel carrer, hi ha una que em digué que massa lectura sobre la gossa; unes altres digueren que el temps volà.

Jo vaig veure que els presents s'ho passaven d'allò més bé, una mica d'aigua fresca entre la calor.

Agrair l'atenció a tots els presents; els altres lectors ja saben... Si voleu llegir el llibre, ací el teniu: això sí, no vos el podré dedicar, car és virtual, ha, ha!

I gràcies per l'acollida.


Josep Lluís Abad i Bueno Imprimir

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies pel teu llibre i per la vida de les teues paraules.
Magnífica la presentació de la poetessa. Estos actes haurien de ser més freqüents, ens donen més sentit als nostres pensaments i vivències.

Príncep de les milotxes ha dit...

Fa temps que no visitava el meu propi blog. Moltes gràcies per les teues paraules anònim/a.