dilluns, 22 de maig del 2023

ÚLTIMA SETMANA DE CAMPANYA ELECTORAL MUNICIPAL I AUTONÒMICA 2023


1/ Eliminarem totes les durícies, ulls de poll, pell deshidratada i ungles romes i encarnades dels peus.

2/ Caminarem amb caps cots per tal de no aixafar formigues, caparres, o caragols.

3/ En eixir al carrer, tothom bufarà als núvols per tal d'espantar tempestes, gotes fredes, Danes, calamarsades i algun ETARRA VOLADOR.

4/ Iniciarem l'estalvi en vidrioles d'antiga argila (amb martell al costat) per tal de programar futures vacances pel territori  dels Pithecantropus espanyols.

5/ Evitarem passejar pels pobles desprovistos d'ampolles d'aigua amb vinagre a les cantonades; això per si ens agafa pixera en moments puntuals.

6/ Saludarem paternalment els iaios i iaies amb la cara afaitada i perfumada per tal de furtar-los un somriure i alguna cosa més.

7/ Exigirem una bandera bicolor en cada balconada per foragitar la peresa o accídia i sentir-nos units, un poble en comunió.

8/ Realitzarem col•lutoris mentolats 6 vegades al dia; serà l'única manera d'exterminar bacteris, pensaments deshonestos i podridures bucals per haver emprat en va el llenguatge amb promeses fàtues.

9/ Mantindrem separacions higièniques de col·lectivistes 'coloraos' i dels profetes polititzats per expandir la idea  d'un món feliç, asèptic, cacofònic i onomatopèic amb tan sols "Sí" i "No". Una única veu que ens enfortirà.

10/ Netejarem la casa dues voltes al dia, tres els vàters i tancarem les biblioteques particulars perquè amb la televisiò i els programes sota demanda i pagament ja en tenim prou.

11/ Cultivarem plantes i flors per dur-les als altars dels ciutadans modèlics i honorats.

12/ No escopirem la ment dels altres; simplement trinxarem els qui no seguisquen una moral adequada sota la piconadora oficial dels somnis bells.

13/ Etarres, poetes, àcars, lliurepensadors, mestres i artistes seran convocats al més magnífic ostracisme. Necessitem emprenedors de la producció.

14/ Tocarem fusta passats els quinze dies abans de les eleccions, per tot just després oblidar-ho tot.