dilluns, 6 de febrer del 2023

El cranc de 2 milions d'euros o nou joguet del nen de la pedra foguera.

El nen de la pedra foguera

No ha conegut mai els salons recreatius de finals dels 80 del segle XX, ni els billars. Tampoc ha conegut les màquines Commodore, ZX Spectrum o Atari, ni Sega de 16 o més bits. Era un no nascut quan isqué la NES, la Sega Màster System, la Super Nintendo i la Sega Mega Drive.

El nen de la pedra foguera tocà la Nintendo 64 i més tard amb els seus estalvis adquirí la Wii, la Game Cube; amb els anys acamparen la Game Boy Advance, la Nintendo DS i altres més. De tant en tant fa tutorials per a jocs.

El foc a les mans i el cervell roent.

L'altre dia em parlà del seu darrer joguet pagat per tots nosaltres, sí, per vosaltres lectors coneguts o no: sanitat pública.

Un joguet de 2 milions d'euros on fa les primeres provatures, el DaVinci... Encara molts horitzons per obrir.

Què són 2 milions d'euros per salvar vides, enfront d'aquestes màquines de destrucció que maten, el F-22 Raptor avió de combat que el seu cost mentre és utilitzat arriba a 687.000.000 milions de dòlars o el F-35 Lightning II amb un cost per unitat de 90.000.000 milions de dòlars que, més el manteniment, arriba a 1,12 trilions de dòlars?

Alguna cosa estem fent molt malament quan els nostres polítics i empresaris mundials miren a un altre lloc i no se centren en allò que construeix Humanitat. Mala classe de gent, gentola sense cor, ni entranyes, ni escrúpols!